CLAIRVOYANCE

 

Clairvoyance bruger jeg til, at hjælpe klienter med at komme ned i det som de ikke selv er beviste om længere. Som har lagt sig ned i underbevidstheden. Da de oplevede traumatiske ting i deres liv, som de ikke var i stand til at bearbejde eller forstå eller agere i. Er systemet i kroppen så smart indrettet at det ligger sig der ned i underbevidstheden og laver ballade, uro og frustrationer som kan udmunde sig i følelsen af sorg, ensomhed, ulykkelighed, vrede og smerte i den fysiske krop.

Dette kalder jeg medicinsk clairvoyance da det ikke indeholder så meget om fremtiden, men om det vi har oplevet i fortiden. Ved at arbejde med dette med hjælp af clairvoyance, vil du opnå succes i en højere frekvens. Så som i personlig udvikling, parforhold, familie, venner, kollegaer og arbejdsmæssig. Bliver bedre til at løse opgaver og konflikter på alle plan.  

Clairvoyance bruger jeg også til konsulenthjælp, coaching, virksomhedsrådgivning, virksomhedsoversigt, hjælp til langtidssigtet planlægning, ansættelse af ledelse og personale


 

Klik på billedet og læs bogen